Și totuși, voi știți de fapt ce vreți? Gânduri de pe margine…

rezist
M-am săturat de propagandiștii care, de pe fotoliul confortabil, de peste mări și țări, de unde nu au cum să înțeleagă, să simtă, să trăiască în chip real viața de zi cu zi din România, continuă să propage ura la adresa majorității legitime care s-a constituit în urma alegerilor din iarna anului trecut!
 
Unul dintre pionierii acestei campanii destabilizatoare este un anume Mioc George, român stabilit în Statele Unite ale Americii, care, prin intermediul a zeci de materiale postate pe pagina de facebook, nu știu dacă și sponsorizate, întreține artificial starea de revoltă care se revarsă de atâtea luni asupra Executivului.
 
Sunt uluit de câți compatrioți raliază la aberațiile pline de manevre-școală din manualul micului propagandist, astfel încât, ajutat de câțiva activiști îndoctrinați ai noului val extremist, propovăduitori ai haosului social și abonați la sponsorizările ong-urilor cu rădăcini externe, această figură tristă a generației pierdută între fantomele amintirilor comunismului și zorii colonialismului mascat de promisiunile unei democrații întărite reușește să adune sute de mii de spectatori la clipurile pe care le produce cu sârg. Ipocriți de genul acestuia au existat întotdeauna și vor mai exista, câtă vreme cei care se lasă momiți de cuvintele frumoase prin care își propagă doctrina extremistă nu se vor întreba în sinea lor care este scopul real al acestor campanii, cine și cu ce interes îi sprijină activitatea, din ce trăiește acest “domn de bine”… Iar dacă îi pasă atât de mult de țara lui, de românii care suferă din pricina fasciștilor roșii, așa cum o ține de la o vreme cu privire la figurile din fruntea PSD&ALDE, oare de ce nu își asumă traiul aici, în țară?
 
Domnul Mioc omite să precizeze faptul că, în ciuda pretinsei convingeri apolitice, a trecut cu arme și bagaje pe la PNȚCD, Noua Republică, apoi PMP – chiar în vara anului trecut, când a fost candidatul formațiunii pentru funcția de primar al Timișoarei.
 
Așadar, oameni buni, prieteni dragi, tineri având convingeri ferme împotriva doctrinei de stânga, vă rog să înțelegeți faptul că nimeni nu vă va ridica din starea aceasta de neliniște, de nemulțumire la adresa clasei poltitce, fie ea de stânga sau de dreapta, decât voi înșivă. Încetați să mai aderați la curente de opinie lansate de unii sau de alții, dacă vreți să aveți un viitor! În schimb, implicați-vă cu adevărat, constructiv, în tabloul acesta pe care îl criticați cu atâta patos, studiați cu tot sufletul și deveniți lideri ai generației voastre cu ajutorul ideilor care să producă România de mâine!
 
Vrajba aceasta generalizată la adresa unor politicieni aleși prin vot democratic, absolut transparent, nu are cum să genereze ceva bun, ci va duce țara aceasta mai mult decât este deja pe panta regresului, iar copiii voștri nu vor ezita să vă condamne acțiunile curente. Deci, dacă vreți o societate mai echitabilă, constituiți-o. Înlocuind actuala putere cu alți politruci oportuniști, care așteaptă sau chiar întrețin valul nemulțumirilor pentru a se realiza pe spatele vostru, nu veți rezolva nimic. Se și vede calitatea liderilor politici generați de ultimului experiment de acest gen, Uniunea Salvați România. Sunteți mândri de personajele ajunse în Parlament sub culorile USR?
 
Încă aștept ca liderii noii generații să răsară dintre voi, să văd propuneri concrete generate din stradă, dovedite prin studii amănunțite ca fiind superioare actualelor programe de guvernare. Atunci, și numai atunci, voi adera cu drag la o reformă reală a politicii românești. Dar până la noi “revoluții” dictate din laboratoarele Noii Securități, prin intermediul unor acoperiți infiltrați în rândurile rezistenței, vă rog, încercați să mai gândiți și cu propriile conștiințe. Super-eroii fac rating doar în filmele americane. În realitate, doar munca și seriozitatea ne fac oameni mari și o societate sănătoasă…