Presa internaţională

REACTII-POLITICIENI-ROMANI-DUPA-ATENTATELE-DIN-FRANTA

USA Today: Autorităţile franceze au intervenit în suburbia din nordul Parisului, Saint Denis, unde a avut loc un schimb de focuri cu presupuşi suspecţi ai atacului terorist de vineri din Paris, existând informaţii cu privire la decesul a doi dintre terorişti.

Wall Street Journal: În urma raidului întreprins de către poliţia franceză în cartierul parizian şi după ce a tras în autorităţile franceze, o femeie-kamikaze s-a aruncat în aer.

The Guardian: Poliţia franceză a fost implcată într-un schimb de focuri mortal, în cartierul francez Saint Denis, unde s-a urmărit capturarea presupusului lider responsabil pentru atacurile teroriste de vineri din Paris.

Spiegel: Operaţiunea anti-terorism din cartierul parzian Saint Denis s-a încheiat, conform spuselor purtătorului de cuvânt al Guvernului francez.

El Pais: Spania investighează un număr de 301 persoane care sunt suspectate a avea legătură cu gruparea teroristă ISIS.

Le Monde: În urma raidului autorităţilor franceze, 7 persoane au fost reţinute, 3 dintre ele fiind plasate sub custodie şi 4 arestate.

La Repubblica: Cartierul francez a fost militarizat şi în urma raidului autotităţilor 2 persoane au fost ucise şi 7 arestate.