Din presa internaţională

Capture

USA Today relatează despre identificarea şi trimiterea în Rusia a celor 140 de victime identificate în urma prăbuşirii avionului civil rus în regiunea Sinai din Egipt.

Wall Street Journal prezintă alegerile legislative anticipate organizate pe 1 noiembrie, în urma cărora partidul politic al preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, AKP, şi-a recâştigat alegătorii.

The Guardian vorbeşte despre prăbuşirea aeronavei ruse în zona Sinai din Egipt despre care se spune că s-a rupt în aer, toate cele 224 de persoane de la bord fiind decedate. The Guardian vorbeşte despre prăbuşirea aeronavei ruse în zona Sinai din Egipt despre care se spune că s-a deyintegrat în aer, toate cele 224 de persoane de la bord fiind decedate.

Spiegel anunţă că odată cu apropierea frigului, condiţiile de trai ale refugiaţilor se vor înăspri, iar iarna va exacerba criza refugiaților din Germania; cu toate acestea, numărul refugiaţilor creşte.

El Pais arată printr-un sondaj organizat în rândul populaţiei cu 50 de zile înaintea alegerilor, lupta dintre cele trei partide, Ciudadanos, Partidul Popular şi Partidul Socialist, primul fiind cel preferat de către alegători.

Le Monde relatează despre modalităţile prin care preşedintele turc reuşeşte să guverneze în continuare, după ce partidul său a câştigat alegerile organizate în data de 1 noiembrie.

La Repubblica relatează despre cele 59 de milioane de euro pe care partidul lui Matteo Salvini (Liga Nordului) trebuie să le returneze statului italian în urma fraudei comise.